top of page

OM OSS & FITLINE

"Din mat skall vara din medicin annars blir medicinen din mat" är ett sunt motto att leva efter.

En välbalanserad och sund kost med mycket fibrer, frukt och grönt och med inslag av animaliska fetter och proteiner så som fågel, fisk, nöt eller vilt är det optimala.
Men då livsmedelsindustrin idag ser ut som den gör med utarmade jordar, konstgödning, bekämpningsmedel och monokulturell odling innebär det att våran kost sällan innehåller den mängd näring som den borde göra och som vi behöver.

Under de senaste 20-30 åren har näringen sjunkit med ca 70-95% i frukt i och grönt.
 

1993 grundades familjeföretaget PM-International i Tyskland med ett enda mål i sikte, att utveckla ett av det allra bästa och renaste näringstillskottet på marknaden, FitLine!
Efter att själva har använt oss av dessa fantastiska produkter sedan 2012 och med underbara hälsoresultat ser vi det nu lite som våran plikt att förmedla kunskap kring FitLine-produkterna så att fler kan få njuta av ett liv utan näringsbrister och
de krämpor som det kan innebära.


Näringstillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp även vid högre ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av PM-International's forskare transporterar näringsämnena exakt när de behövs, på cellnivå, exakt dit det behövs. Inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalitet och renhet i FitLine's produkter.
Produkterna står för den högsta säkerheten och det optimala valet. Biotillgängligheten hos produkternas näringsämnen är optimerade och de är tillverkade enligt Good Manufacturing Practice (GMP) riktlinjer för läkemedelsindustrin.


Även inom elitidrotten där kraven på kvalitet och säkerhet är som störst har FitLine varit förstahandsvalet hos många i flera år. Många trogna FitLine-användare har stor tilltro till produkterna för att kunna förbättra sina prestationer.
Det stora förtroendet för FitLine grundar sig mycket i PM-International's frivilliga produktkontroller där de hela tiden försäkrar sig om att de är dopingsäkra och fria från anabola androgena steroider.
(Mer information om detta finns i "Cologne List" som är en lista över de mest dopingsäkra näringstillskotten. Läs mer om detta på www.koelnerliste.com)

Allt detta tillsammans gör FitLine unikt och flera produkter är dessutom patenterade.

 

Naturbild 05.JPG
bottom of page